De visita a Catalunya Ràdio

Durant el mes de novembre i la primera setmana de desembre, les classes de 1r d’ESO vam anar a Catalunya Ràdio. No vam poder anar tots el mateix dia, perquè no hi haguéssim cabut. Vam passejar-nos per les instal·lacions, fins i tot entre les taules dels periodistes. A més, vam poder participar en diferents activitats: estar presents en l’emissió en directe de programes, entre ells el de la Mònica Terribas i l’APM. La Mònica és una gran professional i, encara que ens hagués agradat que ens saludés a tots els grups, només ho va poder fer a dos, ja que el ritme del programa no li ho permetia fer-ho a tothom.

Vam poder conèixer diferents convidats: Francesc Mauri (home del temps), Alba Carmona i Caïm Ribas (cantants)… Alguns d’ells es van fer una foto amb nosaltres.

Si fins aquí tot és bo, encara ho va ser més la simulació del noticiari, on vam poder fer de locutors mentre ens gravaven. Vam poder adonar-nos que la nostra veu gravada no és la que sentim habitualment i ens vam poder posar a la pell dels periodistes que treballen a la ràdio.

Durant la visita ens van explicar les condicions que havien de tenir els estudis de gravació i  ens van ensenyar el funcionament i mecanismes dels controls de la taula de gravació.

Finalment vam poder conèixer la sala on es grava Adolescents.com i, quan ens van acomiadar, ens van regalar un bolígraf a cada un.

Va ser un matí fantàstic!

Alumnes de 1r ESO

Veure més…