Prova d’avaluació de quart d’ESO 2014

Els pròxims 19 i 20 de febrer l’alumnat de 4t ESO realitzarà la Prova d’Avaluació de Quart d’ESO 2014, que avalua les competències i coneixements bàsics que ha d’haver adquirit l’alumnat al final de l’educació secundària obligatòria en competència comunicativa lingüística i en competència matemàtica. És el tercer curs que s’aplica, ja que es va aplicar per primera vegada el curs 2011-2012.

La prova serà la mateixa per a tots els centres educatius d’educació secundària obligatòria de Catalunya. S’avaluarà si l’alumnat és capaç d’aplicar allò que ha après a l’aula en situacions de la vida quotidiana. L’alumnat disposarà de 60 minuts útils per fer cada prova amb aquesta distribució:

  • El 19 de gener, a partir de les 08:45:
    • Llengua catalana, comprensió lectora i expressió escrita.
    • Matemàtiques, calcul, relació, espai, forma, mesura i estadística.
  • El 20 de gener, a partir de les 08:45:
    • Llengua castellana, comprensió lectora i expressió escrita.
    • Llengua estrangera (anglès o francès), comprensió oral i lectora i expressió escrita. […]

Els resultats de les proves de tots els alumnes es comunicaran al centre educatiu abans d’acabar el curs. Les famílies rebran la informació sobre els seus fills o filles. Les dades concretes de la prova de cada centre i de l’alumnat seran confidencials. Els resultats es tindran en compte a l’hora de valorar si l’alumnat ha superat o no el curs o l’etapa, però no seran determinants. La decisió final correspon al centre educatiu.

Informació dirigida a l’alumnatInformació dirigida a la família. – Més informació a la pàgina web del Departament d’Ensenyament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>