Premi per a l’Institut

L’Institut Joan Brudieu ha estat premiat amb el “Premi per a l’escola, institut o centre més implicat i proactiu” en la 7a edició del Premi UB – Ferran Adrià amb Gallina Blanca per a treballs de recerca de batxillerat relacionats amb el fet alimentari, organitzat per la Universitat de Barcelona en el marc dels objectius del Campus de l’Alimentació de Torribera. L’Institut hi va presentar tres treballs, que, malgrat tot, no van poder ser seleccionats com a finalistes: “La fruita“, realitzat per Laura pellicer Chica i Jana Pellicer Miró, i tutoritzat per Rosa Tomàs; “Alergia al huevo“, realitzat per Abril Garcia Alarcón i Mafalda Catarina Leitáo Guerra, i tutoritzat per Gemma Escribà; i “Estudi de la intolerància a la lactosa“, realitzat per Aaron Santos Gómez i Akior Santos Gómez, i tutoritzat, també, per Gemma Escribà.  El premi consisteix en una targeta regal d’un import de 500 € per l’institut Joan Brudieu de La Seu d’Urgell. Els lliurament dels premis als autors/res dels treballs guanyadors es realitzarà el proper mes de setembre al campus de l’Alimentació de Torribera amb la presència dels xef i doctor honoris causa Ferran Adrià. Enhorabona a tots i a totes!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>