Calendari de preinscripció i matrícula per a ESO (curs 2016-2017)

Publicació de l’oferta: 18 de març del 2016.
Preinscripció – Presentació de sol·licituds (imprès en PDF): del 30 de març al 7 d’abril de 2016, ambdós inclosos. Es pot enviar la sol·licitud per Internet fins a les 24 hores del dia 6 d’abril de 2016.Només es pot presentar una sol·licitud de preinscripció per alumne/a però s’hi poden indicar peticions d’admissió en diversos centres (10 com a màxim), sempre ordenats per ordre de preferència. La presentació de més d’una sol·licitud comporta la invalidació dels drets de prioritat que puguin correspondre. El formulari de sol·licitud i la documentació s’ha de presentar, preferentment, en el centre demanat en primer lloc; també es pot presentar a l’oficina municipal d’escolarització del municipi on està ubicat el centre demanat en primer lloc i, si no n’hi ha, a l’ajuntament corresponent, i als serveis territorials o les oficines territorials del Departament d’Ensenyament. […]

Publicació de les llistes de sol·licituds amb la puntuació provisional: 15 d’abril de 2016.
Sorteig públic per determinar l’ordenació de sol·licituds: 18 d’abril de 2016.
Termini per presentar reclamacions: del 15 al 20 d’abril de 2016.
Publicació de les llistes de sol·licituds amb la puntuació definitiva: 25 d’abril de 2016.
Publicació de l’oferta final: 17 de maig de 2016.
Publicació de les llistes d’alumnes admesos: 20 de maig de 2016.
Matrícula:

  • Primer curs d’ESO: del 13 al 17 de juny de 2016, ambdós inclosos.
  • Segon, tercer i quart curs d’ESO o de confirmació de plaça assignada en cas dels alumnes pendents de l’avaluació de setembre: del 27 de juny a l’1 de juliol de 2016, ambdós inclosos.
  • Educació secundària obligatòria pendent de l’avaluació de setembre (matrícula extraordinària): del 7 al 9 de setembre de 2016, ambdós inclosos.

Més informació a la pàgina web del Departament d’Ensenyament i a la nostra pàgina web, apartat Preinscripció i matrícula.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>