Xerrada Carles Capdevila- Educar amb humor

El passat divendres, 20 de novembre, el periodista (i també escriptor i conferenciant) Carles Capdevila va venir a l’institut Gabriel Ferrater, de Reus, a fer la seva xerrada Educar amb humor. Va ser una hora i mitja divertida, educativa, alegre, instructiva, i ens va donar tot un seguit d’apunts que passaven pel que ell anomenava els cinc sentits imprescindibles (sentit comú, sentit de la mesura, del ridícul, del decòrum i de l’ humor) a l’hora de tractar amb els nostres fills adolescents.

carles capdevila

Des de la seva experiència com a pare de quatre fills (de 19, 18, 13 i 7 anys) es declara un educador amateur (que, per a ell, significa educador per amor) i ens en dóna un amplíssim ventall d’exemples.

També es declara, un cop més, extremat defensor dels mestres i professors que, segons ell, ajuden en la complexa i llarga, però meravellosa, tasca d’educar els fills.

I tots aquests aspectes surten d’un home eminentment entranyable, simpàtic i dolç, que va deixar amb un somriure les cares del gran nombre d’assistents que ompliren el teatre de l’institut.

Una estona per repetir.

Molta sort, Carles!