Xerrada Carles Capdevila- Educar amb humor

El passat divendres, 20 de novembre, el periodista (i també escriptor i conferenciant) Carles Capdevila va venir a l’institut Gabriel Ferrater, de Reus, a fer la seva xerrada Educar amb humor. Va ser una hora i mitja divertida, educativa, alegre, instructiva, i ens va donar tot un seguit d’apunts que passaven pel que ell anomenava els cinc sentits imprescindibles (sentit comú, sentit de la mesura, del ridícul, del decòrum i de l’ humor) a l’hora de tractar amb els nostres fills adolescents.

carles capdevila

Des de la seva experiència com a pare de quatre fills (de 19, 18, 13 i 7 anys) es declara un educador amateur (que, per a ell, significa educador per amor) i ens en dóna un amplíssim ventall d’exemples.

També es declara, un cop més, extremat defensor dels mestres i professors que, segons ell, ajuden en la complexa i llarga, però meravellosa, tasca d’educar els fills.

I tots aquests aspectes surten d’un home eminentment entranyable, simpàtic i dolç, que va deixar amb un somriure les cares del gran nombre d’assistents que ompliren el teatre de l’institut.

Una estona per repetir.

Molta sort, Carles!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>