Jornada de Portes Obertes Virtual – Batxillerat

JORNADA DE PORTES VIRTUALS BATXILLERAT

A la pàgina de cada Departament o Seminari Didàctic podeu trobar tambè informació específica de les diferents àrees i matèries

 

ENLLAÇ A LA INCRIPCIÓ

El proper dissabte 23 de maig a les 11h es farà una Jornada de Portes Obertes Virtual adreçat a aquells estudiants i/o famílies que vulguin conèixer el nostre centre i els estudis de Batxillerat que s’imparteixen a l’INS Gabriel Ferrater i Soler.
Durant la jornada de portes obertes hi haurà una presentació general del centre i una d’específica per a les diferents modalitats que s’ofereixen al centre:

  • Ciències i Tecnologia
  • Humanitats i Ciències Socials
  • Arts (Arts escèniques, música i dansa o Arts Plàstiques)

Per a poder accedir a les presentacions és imprescindible inscriure’s prèviament en el formulari que trobareu més endavant. La presentació es farà a través de l’eina Meet de Google. Una hora abans de la jornada, enviarem l’enllaç per establir la connexió al correu que ens hagueu facilitat. Per PC no cal instal•lació, tot i que es recomana el navegador Chrome, i amb mòbil es recomana instal•lar Hangouts Meet

ENLLAÇ A LA INSCRIPCIÓ

Després de les presentacions hi haurà la possibilitat d’interactuar amb la persona que us informi per resoldre els dubtes que tingueu.
Podeu contactar amb nosaltres per qualsevol consulta o aclariment a través del correu info@insgabrielferrater.cat

Si ens voleu conèixer, entreu a la pròxima jornada de portes obertes virtual! Us hi esperem!