Racó de l’esportista: Clàudia Sanz (Waterpolo)

El Racó de l’Esportista és una secció dinamitzada pel professorat d’educació física i que volem que sigui uns espai dinàmic al web de l’institut. Es tracta d’un espai sobre els nostres alumnes amb millor trajectòria esportiva amb la intenció que pugui servir de motivació i inspiració per a la resta de l’alumnat.

La sisena entrevista de la secció és a Clàudia Sanz, estudiant de 2n de batxillerat i jugadora de l’esport d’equip aquàtic més popular al nostre pais.

FITXA TÈCNICA

Nom i cognom: Claudia Sanz

Edat:17

Curs a l’IES Banús: 2n Batxillerat Humanístic

Esport i especialitat: Waterpolo

 • Quan i com vas iniciar-te en aquest esport? Vaig començar a realitzar aquest esport des de fa 6 anys. Uns amics van sentir parlar del waterpolo i els meus pares hem van insistir per anar i hem va  acabar agradant. 

 

 • És l’únic esport que has practicat? No, també he fet patinatge, gimnastia rítmica i hip hop. 

 

 • Què t’enamora del teu esport? Que es col·lectiu, sempre tens ajuda i companyes que t’animen a continuar. També m’encanta que sigui un esport de contacte. 

 

 • Quants dies/hores entrenes? Entreno 4 dies més el dissabte de partit. Els entrenaments duren 2 hores. 

 

 • Quines són les teves principals virtuts com esportista? Suscito l’esperit de disciplina i de responsabilitat, desenvolupo el sentit d’iniciativa dins de la disciplina i voluntat de l’esforç. 

 

 • Tens problemes per compaginar estudis, entrenaments, família, viatges, competicions, amics…? No tinc cap problema per complementar ho, a més a més, si he d’arribar tard o no hi puc anar per tema d’estudis, l’entrenador no ens posa cap problema.

 

 • Pots fer un breu repàs als teus principals èxits esportius (currículum esportiu i edat)? Un dels meus èxits com a esportista va ser entrar a les proves de waterpolo al CAR i arribar fins la ultima prova. No m’ho hauria imaginat mai. 

 

 • Quins són els teus objectius esportius, reptes més propers i per al futur? Tornar a pujar a primera nacional amb el meu equip i seguir progressant. 

 

 • Què et motiva per seguir entrenant? D’on treus les forces? El que més m’ajuda a seguir són les meves companyes. 

 

 • Ja saps a què et vols dedicar professionalment quan siguis adult? M’agradaria ser mestre. 

 

 • Algun consell pels teus companys de l’institut que vulguin iniciar-se en aquest esport? Doncs que si volen venir els acollirem encantats a totes i tots però, apreneu a nedar primer. 

Moltes gràcies Clàudia per les teves respostes, molta sort en aquest curs i en els teus somnis.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>