II matinal de les Jornades Educant per la vida. “EL VALOR DEL RESPECTE”.

“El valor del respecte”serà tema central a la segona matinal d’Educant per a la vida, el proper dissabte 19 de gener. Tenim el gust de convidar-vos i us demanem que en feu difusió.

Situacions que a diari ens trasbalsen, i ens fan pensar en la prevenció, són les que es volen analitzar en aquesta matinal, al mateix temps que intercanviar anàlisis i eines per a l’acció educativa. Una matinal per fer aportacions en la construcció de l’ideari col·lectiu que ha de fer prevaldre el respecte propi i cap a les altres persones amb qui convivim.

Maribel Cárdenas, professora en sociologia de la UAB i experta en feminisme, i Fran Sánchez, regidor per a polítiques LGTBI a Ripollet,  obriran la primera part de la matinal parlant-nos de com hem avançat i de quant ens falta encara. En la segona part, coneixerem experiències concretes a Cerdanyola tant en el camp educatiu com en el de l’activisme social. Una matinal dedicada als valors que necessitem com a societat per poder conviure en pau i llibertat, sobre el valor del respecte en les relacions interpersonals i quina pot ser l’aportació de les persones que tenim responsabilitats en educació.

Només des del respecte es poden bastir relacions positives i duradores entre les persones de tota condició. Només des del respecte podem evitar l’abús, el bulliyng, l’agressió de qualsevol mena… Només des del respecte podem mantenir-nos lliures i estimar-nos. Necessitem establir les nostres relacions interpersonals lluny del menyspreu, de la condescendència i de la desconsideració, ans al contrari, intentant identificar les pròpies necessitats i les de l’altre.

 

Esperem la vostra assistència!!!

 

Dissabte 19 de gener, de 10.30 a 13.30

Institut Banús. Sant Casimir, 16 – Cerdanyola del Vallès –

Les jornades compten amb el suport de les següents entitats, col·lectius i organitzacions : PAC Cerdanyola, FAPAC, CGT, CCOO, UGT, USTEC, SEPC, DxR, Espai Obert i CDR Cerdanyola.

PROGRAMA

Dissabte 19 de gener

10.30h

Benvinguda i presentació de la jornada

10.40h

El valor del respecte en les relacions interpersonals

Fran Sánchez

11.10h

Maribel Cárdenas

11.40h

Col·loqui amb les persones assistents

12.10h

Descans i petit refrigeri

12.30h

Educació afectiva i sexual

Professorat i membres d’ AFA de Cerdanyola

12.45h

Georgina Hidalgo i Mar Fondevila, activistes de La Figa Rebel

13.00h

Debat, interacció amb les ponents i conclusions

13.30h

Cloenda

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>