El 12 de febrer vine a esquiar amb l’AE IES Banús

El proper dilluns 12 de febrer, aprofitant la festa a l’institut, l’Associació Esportiva IES Banús organitza el tradicional “puja i baixa” per gaudir d’un dia d’esquí a les pistes de La Masella.

L’activitat està pensada per a l’alumnat i amics del centre de fins 18 anys i que ja tenen un domini de l’esquí o l’snow com per poder esquiar amb amics durant el dia. No es realitzarà cap classe amb monitors.

El preu és de 40 € i inclou: transport en autocar, forfet, assegurança i material (esquí o snow) amb casc. Si algun participant porta el seu material d’esquí no s’aplicarà cap descompte.

Cal fer l’ingrés a través del caixer automàtic del Banc de Sabadell (entitat 4480 – codi ESQUI) o fent una transferència al compte de l’AEE IES Banús   ES35 0081 0407 1600 0131 1932.

Lliurar el reguard de pagament a la Secretaria del Institut indicant: NOM, COGNOM, TELÈFON, ESQUI o SNOW, ALÇADA I NÚMERO DE PEU.

I ens veiem a les 6,45h davant de l’institut per gaudir de l’esquí.

Recorda les places són limitades, la data de pagament servirà per reservar la plaça.

T’esperem!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>