Brillant actuació al Campionat Comarcal de Korfbal

IMPRESSIONANT ACTUACIÓ DE L’ALUMNAT DE 2n ESO AL KINS

El KINS 2017 ha tingut lloc els dies 7 i 9 de març a Can Xarau a Cerdanyola del Vallès. La primera jornada ha estat protagonitzada per la categoria cadet, els equips de 3er i 4t d’ESO i la segona jornada ha reunit els equips de 1er i 2on d’ESO, categoria infantil. Enguany la Trobada de Korfbal ha aplegat 54 equips de 9 Instituts del nostre àmbit: Gorgs, Banús, Forat del Vent i Pere Calders de Cerdanyola, La Ribera, Montserrat Miró i la Ferreria de Montcada i Reixac i La Romànica i Can Planas de Barberà del Vallès.
La finalitat d’aquest torneig és promoure l’esport del Korfbal, esport coeducatiu per excel·lència, dins la nostra comarca i oferir als estudiants de Secundària una jornada lúdico competitiva amb interacció amb altres centres, així com fomentar el fair play i l’educació en valors.
Una altra motivació per als participants de la jornada és la classificació per la Final del KINS de Catalunya que tindrà lloc a Barcelona el dia 24 de Maig. En aquesta Final hi assistirà l’equip guanyador de cadascuna de les dues categories.
En la Final de la categoria infantil hem tingut ajustats derbis amb pròrroga amb gol d’Or inclosa entre els Instituts Gorgs i Banús de Cerdanyola del Vallès. Finalment el primer Classificat ha estat l’Equip 2 del Gorgs i en segon lloc ha quedat l’Equip 2 del Banús. El tercer i quart lloc ha estat pels equips Gorgs 1 i Banús 1 respectivament.

Volem felicitar a tots els participants de la categoria infantil pel seu bon joc i fairplay.

 

img-20170309-wa0014 img-20170309-wa0009 img-20170309-wa0008 img-20170309-wa0007

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>