AEE IES Banús: Tornem als entrenaments adaptats a la noves restriccions

Bon any nou esportistes i famílies!!

Arrel de les noves restriccions del PROCICAT referent al Pla d’obertura progressiva d’activitats en el sector esportiu i de l’activitat física que va entrar en vigor el passat dijous 7 de gener i inicialment fins el proper diumenge 13 de gener, informem que ens adaptem de la següent manera:

  • tornem a les sessions – entrenaments esportius presencials al aire lliure per grups bombolla per als equips de futbol sala, bàsquet i voleibol.
  • tornem a les sessions d’entrenament online pels grups de dance i workout.
Volem aprofitar aquest comunicat per informar-vos dels passos que estem seguint aquest curs.
Al llarg d’aquests mesos hem marcat diferents dates per fer la reunió amb les famílies per explicar el funcionament del curs i de la competició però les hem hagut de anular ja que mai hem tingut una informació clara de que passarà i de com organitzar aquesta temporada.
Com en la resta d’àmbits ens estem adaptant a la situació i seguint les normatives que des dels governs se’ns demanen per fer l’esport amb la màxima garantia de seguretat i potenciar els hàbits saludables de l’activitat física.
Durant aquestes temporada hem passat per entrenaments normals, entrenaments online, cancel·lar entrenaments, entrenaments per grups bombolla (l’opció que estem aplicant actualment) i ja veure’m s’hi hem d’inventar alguna nova varietat per intentar seguir amb l’activitat.

Al mes de desembre, els consell esportius ens havien informat que començaríem les competicions a finals de gener. Avui en dia sembla impossible que això sigui així.

La voluntat és adaptar-nos al màxim per seguir fent esport i si és possible competir (encara que sigui al 3r trimestre i en format amistós), però, en aquest moment no podem confirmar res. El que podem assegurar és que tant els instituts, com el Consell Esportius estem preparats perquè quan la situació sigui més favorable poder començar.
Respecte a la segona part de la quota, us hem de dir que caldrà fer una adaptació a la realitat que estem vivint, a principis de febrer us informarem de com queda.

Restem en contacte per qualsevol qüestió al correu electrònic aebanus@gmail.com

Gaudiu de l’activitat física i cuideu-vos molt.

Marc González
Coordinador de l’AEE IES Banús – Pla Català d’Esport a l’Escola

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>