AEE IES Banús: informacions 2n quatrimestre

Hola esportistes i famílies!!

Estem contents de comunicar que la darrera normativa del PROCICAT referent al Pla d’obertura progressiva d’activitats en el sector esportiu i de l’activitat física que va entrar en vigor ahir dilluns 22 de febrer, ens permet tornar als entrenaments amb els equips sencers en l’horari habitual.

Com sabeu ens estem adaptant a les diverses situació i normatives que ens marquen des dels governs i que mantenim la voluntat de seguir amb els entrenaments, ja siguin normals, online, per grups bombolla …
La situació actual permet ser una mica més positiu al respecte de l’inici de les competicions dels Jocs Esportius Escolars que organitzen el Consell Esportiu però no podem garantir que sigui possible jugar alguna lliga (oficial o en format amistós). Seguirem preparats per quan la situació sigui més favorable poder començar a jugar.
Davant d’aquesta temporada tan atípica i amb la voluntat d’afavorir als i les esportistes i les seves famílies, la Junta Directiva ha decidit que aquest curs no es cobrarà la segona quota de l’entitat.
A les famílies que han fet el pagament del total anual, li retornarem la part corresponent al mes de febrer en els propers dies.
Esperem que us sembli satisfactòria la decisió i que tingueu una valoració positiva de la qualitat dels entrenaments i de l’equip tècnic que s’està bolcant per adaptar-se i continuar amb la progressió esportiva.

Restem en contacte per qualsevol qüestió al correu electrònic aebanus@gmail.com

Gaudiu de l’activitat física i cuideu-vos molt.

Marc González
Coordinador de l’AEE IES Banús – Pla Català d’Esport a l’Escola

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>