1er Període de retorn d’equipaments de competició i devolucions de quota: AEE IES Banús

Benvolgudes  i benvolguts esportistes, mares i pares de l’Associació Esportiva Escolar IES Banús.

Ens adrecem a vosaltres per informar-vos que els proper dilluns 6 i dimarts 7 de juliol de 11 a 13h a la consergeria de l’institut farem el 1r període de retorn de quotes per aquelles famílies d’alumnes que deixen el centre o que vulguin recuperar en efectiu aquesta quantitat,  podreu passar per l’institut per retornar l’equipament de competició (samarreta i pantalons, dels esports de competició) i recollir l’import a retornat (imprescindible retornar l’equipament).

 • Esportistes que fan esports de competició (bàsquet, voleibol, futbol sala): 32,80 €
 • Esportistes que fan esport de lleure (tennis taula, dance, workout, bàsquet): 25,00 €

Per aquelles famílies que continuareu fent activitat a l’Associació Esportiva Escolar IES Banús recomanem descomptar la quantitat a retornar del primer pagament de la quota del curs 2020-2021 que es farà al finals de setembre, principis d’octubre, evitant venir aquests dies.

Volem que sapigueu que treballem per tal que el curs 20-21 es pugui iniciar esportivament de la millor manera possible, sense que ningú se’ns quedi enrere, continuant sent un servei a l’abast de tothom, conscients de la nostra labor social i convençuts que l’esport és una eina molt potent per reduir les desigualtats, cohesionar-nos com a societat i potenciar la salut i els hàbits saludables.

Gràcies pel vostre compromís i bon estiu.

La Junta Directiva

Associació Esportiva Escolar IES Banús

3 comentaris

 1. Lidia Maestre Martin

  Bona nit, gràcies per l’informació.

  Paula continuarà fent fútbol el proper any.

  Bon estiu a tothom,

  Lidia Maestre

 2. Encarni Ramos Clares

  Hola buenos días:

  Alvaro Moya Ramos, no tiene muy claro si va a continuar el próximo curso con fútbol, podríamos dejar la devolución de la equipación y del importe de la cuota para Septiembre hasta que acabe de decidir que hacer??
  Gracias

  Encarni

 3. Encarni Ramos Clares

  Buenos dias:

  Alvaro Moya, no tiene muy claro continuar con fútbol en el próximo curso. Podemos dejar hasta septiembre el tema de devolución de equipacion y cuota hasta septiembre??

  Gracias
  Encarni

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>