Sortida de 3rC al CRG, Centre de Regulació Genòmica

El passat dimecres 21 de novembre els alumnes de 3r d’ESO C vam ser els protagonistes d’un joc de rol ambientat en el món de la investigació científica. Va tenir lloc al Centre de Regulaicó Genòmica (CRG), dins el Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB) situat a la Vila Olímpica. Allà vam ajudar a un grup de científics a realitzar una sèrie de proves moleculars i de microscòpia per classificar unes mostres d’un petit organisme anomenat C.elegans que havia arribat dels Estats Units sense etiquetar.
L’equip del CRG ens va rebre amb els braços oberts i vam poder fer preguntes a una doctora que porta molts anys investigant a diferents laboratoris de tot el món.
Vam marxar amb la sensació d’entendre una mica més la feina que fan en la investigació científica, tant important per trobar cures o vacunes per combatre diferents malalties.
Marc Fabregat, Professor de Biologia de 3r

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>