Projecte “Patrimoni de Terrassa en 360º”

El departament d’imatge i so del centre ha obtingut una subvenció per realitzar un projecte titolat “Patrimoni de Terrassa en 360º”, concedida per la Fundació BCN FP.

El projecte s’engloba en el Pla d’innovació a l’FP i té com a objectiu la innovació en el camp de la gravació en vídeo, en aquest cas, amb càmeres de 360º, capaces de crear peces audiovisuals immersives amb ulleres de realitat virtual VR. La temàtica d’aquestes gravacions és el ric patrimoni arquitectònic de Terrassa: des de les esglésies de Sant Pere, passant per la Cartoixa de Vallparadís o la Masia Freixa. El projecte està tutoritzat pels professors Carmen Jiménez, Abel Castilla i Gemma Munté del departament d’imatge i so i contarà amb la participació de 2n CFGS Il·luminació, captació i tractament d’imatge i el 1r CFGS Realització d’audiovisuals i d’espectacles. Podràs fer el seguiment del projecte al IG, facebook o twitter del centre INS Santa Eulàlia amb l’etiqueta #patrimoniTerrassa360.

 

 

Exemple video en 360, de les esglésies de Sant Pere (Museu de Terrassa)

 

El projecte d’innovació a l’FP de la Fundació té com a objecte premiar projectes educatius de caire innovador. En aquest sentit es posa l’èmfasi a tots aquells factors que afavoreixen la qualitat i la innovació en l’educació i que pertanyen a l’àmbit d’actuació dels centres d’FP a través de l’experimentació, el foment de les competències clau i professionals, el treball en equip i en col·laboració amb altres agents i/o centres educatius, el treball i l’aprenentatge per projectes, l’orientació educativa i professional, la millora de l’èxit educatiu, entre altres elements clau d’innovació educativa.

La Fundació BCN Formació Professional és una organització de naturalesa privada impulsada per l’Ajuntament de Barcelona, amb finalitat de servei social i sense ànim de lucre.

La missió de la Fundació BCN Formació Professional és participar en el desenvolupament socioeconòmic de la ciutat, a partir del foment de la relació entre la formació professional de la ciutat i l’entorn productiu de l’Àrea Metropolitana, potenciant una formació professional adequada i compatible amb les necessitats del sistema productiu i facilitant la transició al món del treball i la plena integració dels estudiants, mitjançant la realització i gestió de projectes i l’execució d’accions específiques adreçades a les empreses i centres de formació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>