Mobilitat a LECCE (ITÀLIA)

JORDI MONTSERRAT GAMBUS / CFGS IL·LUMINACIÓ, CAPTACIÓ I TRACTAMENT D’IMATGE / BIG SUR/ LECCE / ITÀLIA

Durant el meu període de pràctiques he participat en diverses activitats audiovisuals amb l’empresa BIG SUR.

A finals de maig vaig arribar a Roma on vaig fer la primera documentació fotogràfica de la feina feta per els membres de l’empresa a l’hora de preparar una exposició de fotografies a un museu.

Al cap de 5 dies vaig agafar el tren cap a Lecce, la ciutat on viuen i on tenen la oficina. Allà vaig estar editant les fotografies, i fent altres projectes de documentació audiovisual de un caire semblant al de Roma. Normalment als matins hem quedava a la oficina editant, i per les tardes anavem a diferents pobles i ciutats de la zona on tenien diferents projectes, ja sigui promocionar un llibre de cuina produit per ells, o a muntar exposicions a museus.

La penúltima setmana abans de marxar vam passar-la a Specchia, un poble molt petit a 20 minuts de Lecce, on l’empresa fa un festival de cinema (cinema del reale), on hi ha música tradicional de la zona, menjars, merchandising, xerrades, exposicions i projeccions de cinema alternatiu repartit per diferents zones del poble. La meva feina allà va ser altre cop documentar audiovisualment tots els esdeveniments més importants.

En resum, aquesta experiència d’Erasmus + ha sigut molt positiva, i li recomanaria a altres estudiants ja que val molt la pena, he conegut a gent molt agradable tant dins com fora de l’empresa, i he après diferents habilitats com el treball en equip, la resolució de problemes, la capacitat d’improvització i he millorat les meves habilitats de grabació i edició.