TRS, FEM CINEMA

L’Acte de presentació de la Guia d’activitats educatives feta pel PAME es va realitzar dimecres passat al Parc i al qual van participar donant suport, juntament al Toni Verdaguer, el Servei Municipal d’Educació.
En la presentació de l’acte, l’Alcalde va fer referència a la Mostra audiovisual que tindrà lloc a Terrassa i també es va informar de l’estrena de l’activitat “a “TRS, FEM CINEMA, relacionada directament amb els objectius fixats com a ciutat UNESCO de Cinema. Destacant la simbiosi entre l’educació i la cultura, pilars bàsics del projecte, va engrescar tothom a participar en l’activitat.
D’altra banda, el director de cinema Antoni Verdaguer va presentar l”Auca dels 120 anys de cinema a Terrassa’, amb idea i textos d’ell i dibuixos del Jaume Rosell (integrant dels Urban Sketchers de Terrassa) a qui se li va lliurar un petit obsequi en agraïment al seu talent de la mà de l’Alfredo Vega.
En definitiva, ‘TRS Fem cinema!’, projecte que vam per pensar, definir, desenvolupar i promocionar tots plegats des de la Taula ja comença a ‘rodar’ i les inscripcions tant al ‘Curs d’iniciació al cinema’ com a la Mostra comencen a arribar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>