Terrassa, ciutat film creativa de l’UNESCO

Terrassa ha estat una de les 64 ciutats designades Ciutats Creatives de la Unesco per la directora general d’aquest organisme, Irina Bokova, en una decisió que s’ha conegut avui mateix. D’aquesta manera, Terrassa entrarà a formar part de la Xarxa de Ciutats Creatives de la Unesco en l’apartat Film, convertint-se en l’única ciutat de l’Estat que ha aconseguit incorporar-se avui a la xarxa després que la candidatura, presentada el passat mes de juny per l’Ajuntament de Terrassa hagi estat acceptada per aquest organisme internacional, reconeixent el compromís de la ciutat de col·locar la creativitat en el centre de les seves estratègies.

Per promocionar la candidatura, el director Antoni Verdaguer va realitzar aquest curtmetratge amb la col·laboració de totes les entitats presents a la Taula de l’Audiovisual de Terrassa, encapçalada pel Parc Audiovisual de Catalunya.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>