Noves psicocàsules EMOCIONAL.REG

Noves psicocàpsules,  per aquests dies de confinament, del projecte amb 2n d’E.S.O anomenat EMOCIONAL.REG. Podeu trobar més informació a la serva web o al canal de youtube de l’Ajuntament de Terrassa.

Per veure la resta de vídeos us podeu subscriure al canal de  youtube de l’Ajuntament de Terrassa o seguir aquesta PLAYLIST.

DESCRIPCIÓ DEL PROJECTE

Emocional.reg és un projecte subvencionat per la Comissió Europea, la Diputació de Barcelona, la Fundació Itlímit i està coordinat per la Generalitat i l’Ajuntament de Terrassa. Aquest projecte consta d’un programa que té com a objectiu general, evitar la desregulació emocional en l’adolescència i evitar el desenvolupament de problemes relacionats amb la salut mental.

Està dirigit pel psiquiatre i Cap de Servei de l’Hospital General de Catalunya, dr.Miquel Gasol i el seu equip.

A 2n d’ESO s’està implementant durant una hora setmanal on se’ls ensenyen habilitats de presa de decisions i estratègies d’afrontament, especialment per als moments emocionals estressants.

El programa pensat per implementar-lo durant tot el curs s’ha hagut de suspendre  a causa del confinament.

És per això que s’estan editant vídeos de prevenció psicològica en el confinament.

Els vídeos anomenats psicocàpsules estan editats pel canal YouTuby de l’Ajuntament de Terrassa.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>