Laboratori de Transferència Educativa

Us volem recordar que aquest dijous  12 d’abril s’inaugura la tercera edició del Laboratori de Transferència Educativa, LAB(Tred) 18 (Associació de mestre Alexandre Galí)

La presentació  serà a les 17:30h a la sala de la Masia Freixa i esperem poder comptar amb la presència de l’alcalde i regidor d’educació, sr. Alfredo Vega  i de la Directora dels SSTT del Vallès Occidental, sra. Carme Vigués i Julià.

Durant l’acte presentarem el vídeo elaborat a partir de les aportacions dels centres educatius públics de Terrassa, Matadepera, Vacarisses i Viladecavalls i lliurarem a totes les persones assistents el llibre del LAB(Tred) 17 que recull les experiències del curs passat. Entre els projectes, es troba “Mates en anglès” realitzat al nostres centre, en el qual hi participen els professors per Paloma Calvo, Josep Margenat i Marina Lòpez.

Més informació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>