Última activitat servei comunitari 4t ESO F

Som la classe de 4t d’ESO F i una de les nostres activitats associades al Servei comunitari ha estat la neteja del peix instal·lat al pati durant dos anys i que hem fet servir com a punt de recollida dels residus plàstics del nostre centre.

Dilluns 17 de maig de 2021, dia mundial del reciclatge, vam quedar tota la classe a l’hora del pati amb la professora Estela Martínez, i vam començar a obrir el peix. A l’endemà vam classificar els residus.

Vam emplenar ben bé tres bosses de brossa industrials. El següent dia, és a dir dimarts, vam fer el triatge de la brossa. La vam separar per plàstic, paper, cartó i resta per després poder llençar-ho al contenidor corresponent de fora de l’institut. El que més predominava eren objectes de plàstic que, tot i que feia mesos que eren dins del peix i haver plogut, no s’havien descompost en absolut.

Tots i totes hauríem de ser conscients que el plàstic triga centenars d’anys a descomposar-se i biodegradar-se. Per aquest motiu, és essencial la minimització i el reciclatge dels residus plàstics.

Agraïm tota la col·laboració durant tot aquest curs 2020/2021 i esperem que el proper curs seguim amb la mateixa línia de sensibilització ambiental.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>