SOBRE LA VAGA D’ESTUDIANTS DE DIJOUS 10 DE MAIG

 

Benvolgudes famílies,

Davant  la convocatòria de vaga proposada pel sindicat d’estudiants pel proper dia 10 de maig, entenem les raons que motiven aquesta convocatòria i alhora ens preocupa que els nostres alumnes, exercint el dret a vaga, renunciïn al dret a l’educació i les classes perdudes puguin afectar el seu ritme.

Seguim amb el  compromís d’educar adolescents i joves autònoms, amb pensament crític, respectuosos amb la pluralitat de la nostra societat, i continuarem promovent els drets i llibertats fonamentals de qualsevol persona o col·lectiu, sempre mitjançant tutories i altres tipus d’activitats que no perjudiquin el ritme d’aprenentage dels alumnes.

Per altra banda, com qualsevol altre centre educatiu, per llei no podem ni afavorir ni oposar-nos a cap vaga oficialment convocada.

La decisió de participar en una vaga d’estudiants, en el cas dels alumnes menors d’edat de l’escola, ha d’estar expressament autoritzada per les famílies.

Restem a la seva disposició per a qualsevol consulta o aclariment.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>