ITINERARIS DE BATXILLERAT

L’etapa de Batxillerat es configura en dos cursos acadèmics durant els quals has de cursar una sèrie d’assignatures estructurades de la següent manera:

  • Matèries comunes: aquestes assignatures proporcionen una formació general a l’alumnat. Algunes són obligatòries (matèries comunes generals) i altres varien en funció de la modalitat de Batxillerat triada (matèries comunes d’opció).
  • Matèries de modalitat: són assignatures per poder profunditzar en la modalitat de Batxillerat triada. Els centres i les administracions educatives en fixen la seva oferta.
  • Matèries específiques: en aquest tipus d’assignatures s’hi inclouen assignatures específiques, assignatures d’ampliació de continguts o altres assignatures a determinar per les administracions educatives.

Hi ha tres modalitats de Batxillerat entre les que podràs triar en funció de les teves necessitats i interessos, a continuació podreu trobar els diferents itineraris que oferim dins de cada modalitat:

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>