INS Baix Montseny centre seleccionat per formar part del Programa experimental de suport a la certificació de llengües estrangeres

El passat mes de maig, el Departament d’Educació va obrir una convocatòria pública per a la selecció de centres interessats a formar part del Programa experimental de suport a la certificació dels coneixements de llengües estrangeres en determinats ensenyaments a partir del curs 2019-2020, d’acord amb les bases de la Resolució EDU/1190/2019, de 2 de maig.

La finalitat d’aquest Programa és fomentar als centres participants, amb el suport de les Escoles Oficials d’Idiomes als centres, la certificació dels coneixements de llengua estrangera, adquirits per l’alumnat de determinats ensenyaments de forma que s’afavoreixi, el progrés del rendiment acadèmic en les llengües estrangeres i la millora de la transparència de les competències adquirides. El Programa té una durada de 3 cursos en els centres que el desenvolupin. 

La setmana passada, el centre va rebre la comunicació que l’Institut Baix Montseny ha estat seleccionat per formar part del Programa experimental de suport a la certificació dels coneixements de llengües estrangeres en determinats ensenyaments, 2019-2022.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>