ESPAI PER A FAMÍLIES

En relació a una de les actuacions del Pla Educatiu d’Entorn: Creixem en família, que té com objectiu acompanyar i encoratjar els pares i mares en l’educació i la criança dels seus fills i filles.

Aquest any s’ha creat un nou logotip a la web, que és la nova imatge del projecte i que aplega una sèrie de  serveis, recursos i activitats que es porten a terme a Sant Celoni i Batllòria. http://www.santceloni.cat/20277

Una de les actuacions del projecte Creixem en família, era el cicle de xerrades per pares i mares que s’oferia una oferta de xerrades consensuades per totes les AMPA del municipi.

Enguany aquest projecte ha avançat i s’ha optat per un format més dinàmic, més variat, més participatiu, més interactiu entre pares, mares i fills i filles  i s’ha substituït per Espai per a famílies.

L’Espai per a famílies és una oferta d’activitats, xerrades i/o tallers per pares i mares, tutors legals, agents educatius…. sobre aspectes pedagògics, socials, mèdics i psicològics d’infants de 0 a 16 anys conduïdes per especialistes d’un tema en concret, d’interès públic que responguin a interessos, problemàtiques, necessitats reals de pares i mares i els reptes de la societat actual.

A continuació teniu dos links a les xerrades:

FlyerParesiMares2019_OK

XerradesEspaiFamilies_OK

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>