Competició Catskills 2021

En Pol Martorell i en Gerard Pasqual, alumnes de primer del CFGS de Química Industrial, participen demà 9/4 a la Competició Catskills 2021 que organitza la Direcció General de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

A l’Institut Baix Montseny ja ho tenim tot preparat i volem fer arribar el nostre suport i ànims a tot l’alumnat que hi participa.

Catskills 2021 té com a objectiu principal la promoció de la Formació Professional a través de la participació de l’alumnat en una competició que  afegeix una motivació extra en el seu itinerari professional, i també una experiència personal enriquidora. Al mateix temps, el centre educatiu i el professorat que participa en la preparació de l’alumnat pot intercanviar experiències i establir xarxes de col·laboració entre els centres i les empreses que hi participen.

Les proves estan inspirades en les descripcions tècniques que regeixen la competició internacional WorldSkills Competition.

L’emissió començarà a les 10 del matí i la podreu veure en streaming!

Per visualitzar els streamings de totes les famílies professionals que hi participen cliqueu Aquí

Per visualitzar el streaming de Química cliqueu Aquí

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>