ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

Us adjuntem la circular d’inscripció a les activitats extraescolars d’aquest curs 2021-22. L’Associació d’Esport Escolar Institut Baix Montseny ofereix la possibilitat als nostres alumnes de practicar diferents activitats extraescolars com:

     Calistenia

     Hip-hop i ball modern

     Domini tècnic bicicleta de muntanya

     Ioga (per alumnes de batxillerat)

En funció de la demanda del mateix alumnat. Es farà una classe gratuïta de prova per tal que els interessats es decideixin. Els horaris d’entrenament o activitats seria els , dimarts de 15,15 a 16,15h però és pot ajustar l’horari a les necessitats de la majoria sempre que al monitor li vagi bé.

La participació a totes les activitats només requereix  un pagament trimestral de 45 euros que inclouria :  el monitoratge i assegurança esportiva. El més important és aconseguir el compromís de les famílies amb les activitats dels seus fills i el pagament puntual cada trimestre (octubre, gener i abril).

Les activitats es començaran a partir del mes d’Octubre, per tant no fer el primer pagament fins que l’activitat no hagi començat al mes d’octubre.

A continuació us deixem la circular: circular inscripció activitats extraescolars bona 2021-22 (1)

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>