Extraescolars i Casals

El projecte d’activitats extraescolars es du a terme amb l’empresa de serveis 7 d’Aventura. El projecte és enriquidor per a tothom amb molts beneficis, ja que hem treballat conjuntament les AFAs de l’Escola i de l’Institut per fer… l’ESCOLA ESPORTIVA I DE LLEURE PEGASO–PRINCEP DE VIANA.

Aquest projecte intenta donar continuïtat a totes les activitats durant l’escolarització a l’Escola i a l’Institut. D’aquesta manera, durant 15 anys, totes les activitats podran mantenir un mateix rumb i criteri, assegurant una necessària continuïtat.

A més d’aquest nou projecte te homologades les activitats esportives amb l’Ajuntament de Barcelona i els alumnes de l’Escola entre els 6 i 17 anys, que compleixin els criteris, podran accedir a les beques esportives. Això va ser un del objectius que vam acordar a l’Assemblea.

L’empresa 7 d’aventura també organitza els casals d’estiu (de juny a setembre) i de dies festius (qualsevol dia festiu de lliure disposició o vacances) sense mínim d’inscrits. Això és possible gràcies a la col·laboració de l’AFA de l’escola.