Resposta de l’enigma de Novembre

La resposta a l’enigma del mes de Novembre al repte de com repartiríem les ampolles per a que tots tres  guanyadors tinguessin les mateixes i a la vegada la mateixa quantitat de refresc, podria ser de la següent manera:

  • Tots haurien de tenir 7 ampolles i haurien d’estar totes mig plenes. 3,5 L de refresc en total.
  • Podrien repartir dues ampolles plenes, dues mig buides i dues buides per a cadascú i omplir l’ampolla plena a l’ampolla buida per aconseguir tres ampolles mig plenes i donar-ne una a cadascú. En total tots tindrien 2 ampolles plenes, 3 ampolles mig plenes i dues ampolles buides. 3,5 L de refresc per a cadascú.

Felicitem als participants per donar resposta a l’enigma del mes de novembre i animem a que seguiu fent-ho! Ens agradaria que alumnes de la comunitat de mitjans s’animessin i també utilitzen la bústia per a dir la seva!! Els guanyadors d’aquest mes són:

Carla Domínguez, Abril Vergés, Júlia Avizanda, Aya Tahiri, Jan Moré, Max Seidel, Noa Castellano,Ester Mendes, Martina Bellvehí, Lola Chardi, Marc Genebat, Aina Sanchez, Claudia Méndez, Jan Moré,Guillem Ezquerra, Ana Carolina Rodriguez, Max Blanco, Matí Zaragoza    MOLTES FELICITATS!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>