Inscriu-te al seminari tècnic ‘Innovació per a petites empreses agroalimentàries’ organitzat per l’EA Empordà i la Fundació Alícia

Des de l’Escola Agrària i Alimentària de l’Empordà, juntament amb la Fundació Alícia, hem organitzat el seminari tècnic ‘Innovació per a petites empreses agroalimentàries‘ que tindrà lloc el dimarts 16 de maig de 2023 en línia, i el dimarts 30 de maig de 2023 a la seu de la Fundació Alícia.

En el marc de l’Estratègia Alimentària de Catalunya, Alícia treballa en el programa d’innovació, per a donar suport a les necessitats d’innovació de les PIMES i petits productors agroalimentaris.

La finalitat és poder facilitar l’accés a la suma de coneixements, experiència, creativitat i recursos que, tant Alícia com d’altres entitats col·laboradores posen a disposició de tots els actors del sector alimentari per acompanyar i afavorir la millora, innovació i desenvolupament dels seus productes i processos, i fer-los més competitius.

L’objectiu d’aquesta jornada és oferir formació al voltant dels processos d’innovació agroalimentària i donar a conèixer el programa d’Innovació i la convocatòria 2023.

Entre els que assisteixin al seminari en línia i també al darrer seminari presencial que es durà a terme a la Fundació Alícia, se’ls oferirà un treball de final de seminari. Així, s’estudiaran els treballs presentats i se’n seleccionaran quatre d’acord amb el procediment que es presentarà a la primera sessió.

Programa complet