Al llarg de l’any, l’Escola Agrària i Alimentària de l’Empordà ofereix cursos de formació contínua relacionats amb el sector agroalimentari. Podeu consultar tots els cursos vigents.
CURSOS PREVISTOS 2024
CURS | LLOC | DATES | PROGRAMA I INSCRIPCIONS |
Avaluació de proveïdors | Semipresencial | Del 2 al 16 d’abril | Avaluacio proveidors |
Innovació culinària: tècniques per a una cuina sostenible i nutritiva |
EAA Empordà | 17 d’abril | Innovació culinària |
Curs Excel avançat per a la gestió de la producció i logística |
El línia | Del 8 al 29 de maig | Excel avançat |
Elaboració de pernil dolç i pit de gall d’indi |
EAA Empordà | 20 de maig | Pernildolc |
Curs pràctic sobre APPCC i prerequisits en productes carnis crus curats | Semipresencial EAA Empordà | 4, 11, 18 i 25 de juny | APPCC sector carni |
CURSOS REALITZATS 2024
CURS | LLOC | DATES | PROGRAMA I INSCRIPCIONS |
Formació en l’elaboració de productes carnis cuits tradicionals per a petits productors | Semipresencial (EAA Empordà) | 23 i 30 de gener i 1 de febrer | Productes carnis cuits |
Inseminació artificial en boví de llet | EAA Empordà | 21 i 22 de febrer | Inseminació artificial en boví de llet |
Producció agrícola extensiva, la producció de conreus herbacis |
EAA Empordà | Del 22 de febrer al 4 d’abril | Conreus |