Bases legals del sorteig del lot de productes amb motiu dels 1000 seguidors a Instagram

Estem d’enhorabona! La nostra comunitat de seguidors creix dia a dia i recentment, hem sumat un total de 1000 followers al nostre canal d’Instagram. Per agrair-vos la vostra fidelitat i el vostre suport, hem organitzat un sorteig d’un lot de productes elaborats pels nostres alumnes. Participeu-hi!… Llegeix més»

Visitem l’Institut Vallvera de Salt i l’Institut La Bisbal de La Bisbal d’Empordà per presentar el nostre cicle formatiu de grau superior

El professor Sergi Altarriba de la nostra escola ha visitat l’Institut Vallvera de Salt i l’Institut La Bisbal de La Bisbal Empordà per presentar el nostre cicle formatiu de grau superior als alumnes. Va impartir un taller sobre les propietats de la fruita als alumnes de batxillerat: propietats nutricionals, característiques de les diferents varietats, determinació de l’estat de maduresa i comercialització.… Llegeix més»

Obertes les inscripcions a INNicia’t, un programa d’acompanyament dirigit a projectes de transformació agroalimentària

Avui us parlem d’INNicia’t, un programa d’acompanyament creat en el marc de Start Up Rural. Les entitats promotores d’aquest programa son els GAL Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp i l’Associació Leader de Ponent. Des de l’Escola Agrària de l’Empordà i d’altres Escoles Agràries, hem participat activament en l’organització d’aquest projecte. Us expliquem com formar-ne part!… Llegeix més»

Els nostres alumnes de formació reglada i formació contínua treballen conjuntament en la innovació i l’elaboració de productes alimentaris

Els estudiants del CFGS de Processos i Qualitat en Indústries Alimentàries han donat suport a la Montse Clavé, impulsora de l’empresa Ecomaüs i alumna d’un dels nostres cursos de formació contínua, en l’elaboració d’un nou producte que vol treure al mercat. Us ho expliquem! … Llegeix més»

Visita l’Expojove 2021 i descobreix els estudis de l’Escola Agrària de l’Empordà

Del 20 al 30 d’abril ens trobareu a l’Expojove 2021. Aquest any, a causa de la pandèmia de la Covid-19, l’organització de la fira ha treballat en una readaptació de l’Expojove en format virtual. Des de l’Escola Agrària de l’Empordà no ens hem volgut perdre aquesta gran cita del sector de la formació. Visita el nostre stand i descobreix els nostres estudis! … Llegeix més»

La formació professional dual de l’Escola Agrària de l’Empordà, en primera persona

Avui us presentem 3 dels nostres alumnes de 2n curs que estan realitzant les pràctiques en 3 empreses punteres del sector agroalimentari del nostre país. L’Alicia Sierra està fent les pràctiques a Anela Fruits; l’Aina Mateos, a Farinera Coromina; i, en Ferran Hereu, a Costa Brava Mediterranean Foods. Us convidem a conèixer-los! … Llegeix més»

T’obrim les portes del nostre centre: visita l’Escola Agrària de l’Empordà demanant cita prèvia

Vols estudiar el Cicle Formatiu de Grau Superior de Processos i Qualitat en Indústries Alimentàries que impartim a l’Escola Agrària de l’Empordà? Si vols conèixer el nostre centre per dins, no ho dubtis més, t’obrim les portes! T’informem del que has de fer si ens vols venir a visitar.… Llegeix més»

Coneix el nostre cicle formatiu de grau superior i vine a estudiar a l’Escola Agrària de l’Empordà

S’acosta el moment de pensar en el vostre futur i decidir quins estudis cursareu l’any vinent. Ha arribat l’hora de preguntar-vos a què voleu dedicar-vos i us voleu donar un cop de mà. Coneix el Cicle Formatiu de Grau Superior de Processos i Qualitat en Indústries Alimentàries!… Llegeix més»