Jocs Florals Escolars de Catalunya

Com cada curs, el Departament d’Ensenyament ha convocat els Jocs Florals Escolars de Catalunya amb l’objectiu de potenciar i estimular l’expressió i la producció escrites dels nois i noies i fomentar i difondre una tradició cultural pròpia i arrelada al país.

Els Jocs van adreçats als centres d’educació primària i d’educació secundària obligatòria. S’estableixen set categories segons el nivell educatiu: 4 per a l’educació primària i 3 per a l’educció secundària obligatòria.

L’alumnat del nostre centre ha participat en les categories de cicle superior de primària, primer cicle d’ESO i segon cicle d’ESO.

El passat divendres 25 de maig, les alumnes Alba de Mira de 1r d’ESO i Juana Adell de 3r d’ESO van assistir a la final de la fase territorial, que es va dur a terme a l’Auditori Felip Pedrell de Tortosa.

L’alumna Alba de Mira va ser escollida la guanyadora d’aquesta fase en la seva categoria. Per tant, serà l’alumna que representarà les Terres de l’Ebre a la final. Li desitgem molta sort!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>