Graduat en Educació Secundària Obligatòria (GESO)

 

Aquesta oferta formativa consisteix en un programa pensat perquè les persones majors de 18 anys i que tinguin el nivell inicial necessari per seguir els mòduls corresponents puguin obtenir el títol de Graduat en Educació Secundària Obligatòria (GESO).

Aquests estudis es divideixen en 2 nivells, organitzats per mòduls de 35h cadascun. Les classes són de dilluns a divendres, 3h diàries.

Menors d’edat

També hi poden accedir les persones majors de 16 anys o que els compleixin durant l’any natural en què inicien la formació en els casos següents:

  1. Si tenen un contracte laboral que els impedeixi assistir als centres educatius en règim ordinari,
  2. Si es troben en procés d’obtenció d’un permís de treball,
  3. Si són esportistes d’alt rendiment,
  4. Si han cursat els mòduls obligatoris dels programes de qualificació professional inicial (PQPI),
  5. Si participen en el programa d’experiència professional per a l’ocupació juvenil a Catalunya “Joves per l’ocupació”.

 

En qualsevol cas es pot autoritzar, excepcionalment, la incorporació d’alumnes que no reuneixin el requisits anteriors quan circumstàncies singulars acreditades ho justifiquin. Aquesta autorització la durà a terme el director del centre.

 

La incorporació de menors, en el cas de no estar emancipats, requerirà del consentiment del pare o la mare o tutor/a del menor. 

Si no trobeu alguna informació que considereu  important en les diferents pagines d’aquesta web, podeu enviar un missatge des de “contacte” o bé trucar al telefon del centre 934 795 696

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>