Línia educativa de l’escola

ENS DEFINIM COM UNA ESCOLA:

Familiar  Perquè som una escola propera i això ens permet un tracte personalitzat per a cada infant. La comunicació i la relació entre tota la comunitat educativa (mestres, personal no docent, alumnes i famílies) és fluida i afectuosa.

Oberta  Perquè els pares i mares  participen a l’aula i a l’escola i poden compartir l’experiència educativa amb els seus fills i filles i amb els mestres.

Acollidora  Perquè oferim un espai de benestar on l’infant és el protagonista i vetllem perquè se senti estimat i a gust, es respectin els seus ritmes vitals i es desenvolupin els seus talents.

Motivadora, vivencial i alhora rigorosa  Perquè sabem que aprendre és emocionant i fem de l’infant el protagonista del seu aprenentatge que estructurem a partir dels seus interessos i de la realitat que l’envolta tant a dins com a fora de l’escola, .

De qualitat  Perquè a la nostra escola fem que els i les nostres alumnes esdevinguin adults responsables, creatius, emprenedors i amb sentit crític. Cada infant té un talent i a l’escola el potenciem.

Innovadora  El nostre equip de mestres és estable i cohesionat, treballa amb iniciativa i il·lusió davant de nous projectes i està en constant formació pedagògica.