Espai Familiar

 

Bon dia famílies i professionals,
 
Ens plau comunicar-vos que la setmana vinent, dijous dia 28 de gener a les 16:00h es durà a terme el taller “La importància del moviment en els nadons” des de l’Espai familiar de les Franqueses del Vallès, però aquest cop en format on-line
 
la importància del moviment en els nadons.jpg
 
Aquest és un taller adreçat principalment a famílies amb menors d’un any i en ell abordarem quan, com i perquè es mouen els nadons? Quin pot ser el nostre paper com adults? Què necessiten i com els podem acompanyar?
Si alguna família està interessada us podeu apuntar al següent enllaç
La xerrada és gratuïta i tan sols es demana en compromís d’assistència, i omplir un formulari d’avaluació al final de la sessió. 
 
I també aprofitem per recordar-vos que per famílies amb petits de 10 mesos a 3 anys, tenim l‘Espai Materno Infantil obert, un espai de joc preparat per compartir en família tots els dilluns al matí de 10 a 12h (gratuït però amb inscripció prèvia) a Bellavista (c/ Cardedeu núm 4). 
 
Si ho considereu oportú, podeu fer difusió d’aquesta informació, 
 
Moltes gràcies per la vostra atenció, 
 
Duna Vilà 


Educadora Responsable de l’Espai Familiar
Les Franqueses del Vallès 
 
Fundació REIR

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>