PROGRAMA CONSUM DE FRUITA

El nou projecte de Direcció, en un dels objectius de millora, proposa esdevenir Escola Verda. Dins  de totes les actuacions que ja fem i que tenim previst fer en els propers anys per aconseguir aquest  objectiu, està el participar del programa “Consum de fruita a les escoles”.

En què consisteix?

Es tracta de distribuir gratuïtament fruita i verdura fresca als infants de 3 a 12 anys. És una iniciativa de la Unió Europea amb l’acció conjunta dels departaments d’Agricultura, Salut i  Ensenyament i els objectius són: 

  • Oferir fruita gratuïta en els esmorzars i berenars dins del centre escolar. 
  • Informar sobre els beneficis de pujar el consum de fruites i verdures, i sobre la seva  diversitat, trets, producció, estacionalitat, etc. 
  • Proposar el consum de fruites com una alternativa excel·lent al consum d’altres aliments  amb menys qualitat nutricional. 

Què pretenem?

Es pretén afavorir la salut dels infants i promoure el consum de fruites, verdures, fruita  seca, llegums, aigua i joc actiu. I també reduir el consum llaminadures, begudes refrescants, brioxeria… 

Com ho farem?

Cada mes rebem fruites diverses i de temporada, tal i com ja va passar al mes de Novembre. Aquesta setmana hem rebut la fruita del mes de Gener: pera, mandarina i poma.

APROFITEM I GAUDIM DEL CONSUM DE FRUITA!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>