MÚSICA I GASTRONOMIA

Entrem a l’aula de música i veiem que… s’ha convertit en una cuina!!!

cursos de cocinaEn aquesta cuina i hem posat so perquè el so que fan els aliments quan són cuinats també poden ser música: la ceba quan es tira de sobte a l’oli calent, el “xup-xup “o el ritme de la forquilla contra el plat quan es baten els ous en són alguns exemples.

A ritme del tema TICO TICO (Barenboim · Berliner Philharmoniker) hem après a tallar, amassar i assaonar i com que ens hem convertit amb cuiners i cuineres hem acabat cantant i ballant la cançó SOC UN CUINER.
Ja tenim l’àpat fet, tan sols ens falta desitjar-nos BON PROFIT tot cantant la cançó que ens proposen els Ambauka.

AMBAUKA - Bon profit (videoclip) - YouTube

Si la gastronomia compleix amb la funció d’alimentar-nos tot gaudint-ne, la música és encara alguna cosa més: és l’aliment de l’ànima.
Bon profit i bona música!