Formació de famílies, vine!

Durant aquest primer trimestre del curs professionals del CDIAP (Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç) de Viladecans vindran a la nostra escola a fer un taller per a famílies sobre temes que us poden interessar i també a nosaltres, com a mestres dels vostres fills/es. El proper tema serà: COMUNICACIÓ I PARLA

Les sessions seran els dimarts 13/11 de 15:15 a 16:45h a l’Edifici I, a la Ludoteca, per aquelles famílies que tingueu fills/es d’una edat compresa entre els 3 i els 6 anys.

És obert a tothom i gratuït, recordeu fer la inscripció emplenant la circular per a famílies del centre o bé, per famílies de fora del centre, ho podeu fer via telefònica o electrònica (93 635 18 02 / educaciófamilies@viladecans.cat )

 

ARTS MAKERS, comencem?

Us oferim un vídeo on podreu veure el començament dels itineraris artístics des d’I3 fins a 6è i dels instruments, saxo, guitarra i conjunt instrumental que han començat a tocar des de 3r fins a 6è. Les tardes de l’Àngela Roca són per gaudir de l’art i la música, endinsa’t en elles!

El projecte de programació i robòtica, ROBOPRIM,  realitzat col·laborativament amb l’Institut Torre Roja recull aquesta tarda el guardó “Premio especial en tecnología y formación”, en el concurs internacional Ciencia en Acción,. Ens sentim orgullosos i volem agrair a les famílies, als nostres alumnes, a l’Institut,… Llegeix més»

Finalistes de CIENCIA en ACCIÓN!

El projecte Roboprim ha estat escollit com finalista del concurs internacional dedicat a la divulgació científica, CIENCIA en ACCIÓN. Enguany, Viladecans acull la 19ª edició del certamen i l’Escola Àngela Roca presentarà, amb els alumnes que actualment cursen 6è, el projecte sobre robòtica i programació… Llegeix més»

Arts Makers!

Celebrem la primera reunió amb els companys de l’Ateneu de les Arts. Junts implementarem el projecte ARTS MAKERS! Amb l’objectiu de fomentar la creativitat i la pràctica artística en el nostre alumnat.  A partir de la setmana vinent, en horari lectiu, el teatre, les arts de la imatge, la dansa i la instrumentalització musical seran continguts curriculars que revestiran els de la resta d’àrees.

INICIEM EL CURS!!

Benvolgudes famílies iniciem el curs amb molta il·lusió i ganes de retrobar-nos. Us esperem el dia 12 de setembre a les 9:00h. Aprofitem per recordar-vos alguns detalls organitzatius:

  • L’horari és de 9:00 a 13:00h i de 15:00 a 17:00h.
  • Els alumnes d’I3 faran l’horari d’adaptació els tres primers dies.
  • Els torns de l’horari d’adaptació d’I3 es decidiran amb les famílies a la reunió que es celebrarà el dimecres 5 de setembre, a les 10:00h, en l’espai de la Ludoteca de l’Edifici I.
  • Els alumnes d’I3 entraran acompanyats pels seus pares/mares fins a l’aula.
  • La resta d’alumnes des d’I4 fins a 6è entraran amb els seus companys/es i els/les mestres els guiaran fins a la filera de la seva classe.
  • Els alumnes des d’I5 fins a 6è serà l’únic dia que faran filera.
  • El alumnes que aquest any cursen 3r faran l’entrada a l’Edifici I. Allà els rebrem per més tard fer el trasllat a la seva nova aula de l’Edifici II i presentar-los-hi al/ a la seu/seva nou/nova tutor/a.
  • Preguem que el material que els alumnes han d’adquirir el presentin el primer dia de curs sense etiquetar ni folrar (per si hi hagués algun tipus d’errada poder fer efectiva la devolució o canvi).
  • Els alumnes rebran el primer dia de classe l’agenda escolar, sempre que hàgiu acceptat ser socis de l’AMPA, a més del carnet acreditatiu.

Bones vacances i molt bon estiu!!

L’època estiuenca dona pas al relax i a dedicar més temps de qualitat als nostres. L’escola desitja que aprofiteu al màxim aquest temps i descanseu per trobar-nos el 12 de setembre per començar el nou horari escolar de 9:00 a 13:00 i de 15:00 a 17:00 hores amb força i molta il·lusió!!

Setmana cultural

Ens complau convidar-vos a la setmana cultural (del 19 al 23 de març). Seran dies plens d’activitats perquè pugueu gaudir d’allò més amb els vostres fills/es. Animeu-vos i participeu!
Consulteu el tríptic informatiu amb les activitats, dies i horaris

“La Escuela Àngela Roca se convierte en referente de innovación pedagógica”

“El trabajo constante de la Escuela Àngela Roca de Viladecans para acercar la tecnología a las aulas ha permitido a este centro educativo formar parte del programa ‘Tecnologies Digitals per a l’Aprenentatge’ de la Generalitat.”

Innovem pedagògicament

El treball sobre robòtica, realitzat en horari lectiu pels nostres alumnes, durant els tres últims anys, continua recollint reconeixements. Rebem el certificat d’innovació en Tecnologies Digitals per a l’Aprenentatge, lliurat pel departament d’Ensenyament. L’Ajuntament recull aquesta bona nova en la seva web, us compartim l’enllaç a la notícia.

Notícia al web de l’Ajuntament

Arriba el Nadal a l’Àngela Roca

Aviat arriba Nadal i volem compartir amb vosaltres les activitats que realitzarem amb els vostres fills/es durant l’última setmana del curs. Compartirem amb vosaltres les imatges dels moments més emocionants en el link d’aquesta notícia.

 

Nadal 2017

Tots al futbol!

Famílies i mestres van poder gaudir d’un espectacle esportiu que agrada a gairebé tothom. El Club RCD Espanyol va regalar entrades a l’Escola per poder veure un partit de Copa del Rei, l’Espanyol-Tenerife al camp RCDE Stadium. El resultat va ser molt ajustat però va guanyar l’equip local 3-2. Us oferim fotos de l’esdeveniment.

RCD Espanyol 2017

Sigues solidari, SUMA’T!

Us convidem a la segona edició de la Caminada Solidària que recapta beneficis a favor de la causa de la Marató de TV3 destinada aquest any a la investigació de les malalties infeccioses. Aquest curs sumem amb l’Escola Montserratina i molts més proveïdors que a… Llegeix més»

Apunta’t a les Estades en Anglès!

L’Escola organitza aquest curs unes Estades d’Immersió Lingüística en llengua anglesa perquè els nostres alumnes puguin practicar-la i perdre la por a expressar-se amb ella. És una activitat adreçada a l’alumne de CM i CS. Anima’t i apunta als teus fills!