FUNDACIÓ SORIGUÉ

El dijous 7 de novembre les nenes i els nens de CM vam visitar l’exposició que hi ha a la Fundació Sorigué de les obres de l’artista Mat Collishaw.

Mat Collishaw va néixer al 1966 a Nottingham i viu i treballa a Londres.

Les obres d’aquesta exposició fan referència a la relació dels humans amb la natura. Fa reflexionar sobre el bo i a la vegada el dolent del comportament dels humans amb els éssers vius. La primera sensació al veure una de les obres era d’admiració i goig; però a l’apropar-te i observar-ho millor te n’adonaves que l’artista ens vol fer pensar en el mal que fem a la natura i això ens feia sentir malament.

Hi havia obres fetes amb diferents tècniques: fotografia ampliada, vídeos, imatges pixelades, zoòtrops, escultures fetes amb resina, mobles antics imitant retaules , obres “tunejades” d’altres artistes …

Ens va agradar i sorprendre molt perquè estaven tots els detalls molt ben pensats. Ens va impactar el zoòtrop perquè semblava que es movia tot i resulta que rodava i tot plegat era una il·lusió òptica.  Vam sortir amb el convenciment que hem de canviar alguns hàbits pel bé del planeta.

Recomanem molt aquesta visita perquè no us deixarà indiferents i us agradarà molt. Les obres són molt expressives. Un cop t’ho expliquen, t’agraden encara més del que pensaves.

Nenes i nens de 4t

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>