Co-aprenem/2

Clicant la foto veureu vídeos i fotos d’aquests moments

A la classe de 4t continuem amb la segona part de co-aprenem, (què és aprendre els uns dels altres) amb noves activitats de diferents temes.

El Dídac Ch va ensenyar a fer dibuixos de persones. Primer va mostrar com fer els d’una manera que surten mes bé, després com fer el nas. Per fer els ulls has de practicar molt per que et càpiguen a la cara. Finalment cadascú va acabar de fer la seva persona i el Dídac ajudava a perfeccionar el cos per evitar per exemple que fessin les cames massa curtes. Tothom va millorar molt els dibuixos!

El Biel ens va ensenyar a fer Taekwondo que és un art marcial: vam practicar les defenses i a atacar correctament.

La Paula i la Carla van ensenyar a fer dibuixos kawaii que són uns dibuixos amb uns ulls molt característics.

El Roger Camarasa ens va ensenyar a fer un truc de màgia amb cartes. Tractava de que reparties les 16 cartes en 4 grups i a cada grup hi havia una figura diferent, escapçava les cartes, les ficava en 4 grups i quedaven els reis amb els reis, els prínceps amb els prínceps i els altres dos grups.

La Laia Pla va ensenyar bàdminton. Per parelles vam practicar a tirar el volant. Ens va ensenyar a tirar de punta a punta de camp`.

Amb el Dani i el Guerau vam practicar tècniques de futbol: primer de tot vam practicar passes amb l’interior, a continuació vam fer xuts amb l’interior i remats de cap; finalment xuts amb puntera, interior i exterior.

La Mariona va portar agulles, fils i tela de feltre i va fer classes de costura: vam cosir una bosseta amb un botó.

Tenim molta sort de poder aprendre dels altres perquè així podem aprendre altres coses i enriquir-nos mútuament.

Pol, Biel, Daniel, Dídac Blanco, Dídac Chacon, Jan i Roger Camarasa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>