Brasil

Durant aquesta setmana els nens i nenes de quart de primària hem estat treballant els aspectes més significatius de la música del Brasil.

Hem descobert que els instruments de percussió prenen molta importància a la cultura musical d’aquest país, ja que sempre tenen lloc en els estils de música més tradicionals, com la Samba, la Batucada, etc. Encara que hem pogut fer una pinzellada dels instruments de percussió més importants del Brasil, ens hem centrat bàsicament amb els claves. Aquests són uns instruments de percussió que ens han acompanyat durant aquest viatge musical.

Per altra banda ens hem après una cançó tradicional brasilera, que es diu Samba Lelê. Mentre la cantàvem, havíem de percudir uns ritmes amb els claves. Els ritmes que s’han fet per acompanyar la cançó ja els havíem treballat prèviament. Així que amb molta concentració i parant molta atenció,  el resultat final ha estat el següent.

El següent dia descobrirem un nou lloc del món. Per fer-ho, haurem de travessar l’oceà Atlàntic. Aquesta vegada ens quedarem més a prop de Lleida.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>