AUDICIÓ: El Pere i el llop

Per fi, els nens i nenes del CI ens n’hem pogut anar a l’Auditori a escoltar i gaudir d’una de les audicions més mítiques pensades per a la canalla: El Pere i el Llop. Avui, dia 21 hi hem anat el CI verd i lila i demà el CI taronja.

Pere i el Llop és un clàssic dels contes musicals. L’espectacle està format per 7 ballarins, 7 músics i 1 director musical. Aquesta producció de petit format facilita la proximitat entre els intèrprets i el públic, fent-lo partícip i protagonista. La coreografia es porta a la màxima expressivitat jugant amb l’exageració, la mímica i la caracterització.
En aquest conte hem conegut les aventures del Pere, que molt valent, s’enfronta al terrible llop del bosc per salvar als seus amics.
El Ballet de Barcelona i LleidArt Ensemble s’uneixen per oferir un espectacle on la dansa i la música són els protagonistes amb intèrprets d’ambdues disciplines. Més enllà del coneixement d’ambdues disciplines, es tracten valors, com la desinhibició, l’eliminació dels prejudicis, la comunicació molt més enllà del llenguatge, la capacitat d’expressar sentiments, la realització de les il·lusions, el foment de la disciplina i el respecte per mitjà de l’art.

Nosaltres estem treballant aquest conte musical a l’aula de música i anirem penjant vídeos, jocs i propostes al classroom.

Us deixem un recull en format foto de l’espectacle.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>