ASSAIG GENERAL DE L’ESCENA: Mirada estràbica

Una de les escenes que hem creat amb els nens i nenes de Ci ha estat directament inspirada en un treball magnífic que han fet els educadors, música i professionals del grup Xiula juntament amb l’acompanyament pianístic de la Clara Peya. La inspiració ens va venir gràcies a la visualització del videoclip de la cançó “Mirada estràbica” on el Rikki Arjuna ens rapeja la diversitat social. Per sort tots som diferents i tal com diu el nostre projecte educatiu “No hem d’integrar a ningú, ni incorporar els exclosos, sinó que hem de construir una escola capaç de donar resposta a les necessitats de cadascú, hem de poder ajudar a qualsevol infant”.

A partir d’aquest vídeo els nens i nenes van intentar fer una autoreflexió i, tot i el petits que són van sortir històries molt boniques que van plasmar en dibuixos per acabar podent fer aquesta “miniatura íntima” gràcies al treball de tot el cicle. Qui va fer d’actors i actrius van ser l’Àneu, el Nil, el Xavi i el Roc.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>