2n dia de colònies a la Garrotxa

Per cert, ahir no us vam explicar què vam fer a la nit…

… doncs després d’instal·lar-nos a l’alberg, ens vam dutxar i vam sopar. El Gerard, a la nit, ens va tornar a portar al Montsacopa i allí ens va llegir un conte: “L’home del sac”. Passejar per Olot de nit va ser molt divertit, però pujar al Montsacopa a les fosques, només guiats per la llum de les llanternes, va ser molt emocionant, fins i tot alguns nens i nenes van mostrar-se porucs davant la negra nit.

Prop de les 00:00 vam arribar altre cop a l’alberg, ja era l’hora de dormir i abans d’agafar el son, vam riure explicant-nos històries.

Avui després d’esmorzar i d’una explicació sobre els volcans, amb la Joana, la Neus i la Susana hem anat a veure el volcà Croscat, un volcà de cràter obert, el més jove de tota la Garrotxa. Hem après moltes coses: les diferències entre volcans, com erupciona un volcà, com es diuen els seus sediments: les cendres, les gredes, els blocs i les bombes…

Al migdia hem anat a dinar a un restaurant, una experiència molt “guai” dinar amb els amics i amigues en un restaurant. I a la tarda hem visitat la fageda d’en Jordà, un bosc de faig ple de camins, amb arbres molt alts. El millor de tot ha estat tancar els ulls, escoltar els ocells i els sons de la natura i abraçar els arbres del bosc.

Ara ja estem a l’alberg i ens hem dividit, uns hem anat a Olot a descobrir la part cèntrica de la ciutat i els altres ens hem quedat a jugar i a preparar activitats per a la nit.

Fins aviat famílies, demà ja tornem!!!!

Clica sobre la imatge per veure’n més

2 Comments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>