Els nens i nenes de cinquè el dia 30 d’octubre vam fer ametlles caramel·litzades per compartir a la festa de la tardor.
Us deixem aquí la recepta
Ingredients :
1- 2 Paquets d’ametlles crues (300g)
2- Mig got amb sucre
3- Un petit raig d’oli
Procés :
1- Agafa una paella i fica-la al foc, a la temperatura màxima.
2- Posa-hi un petit raig d’oli i escampa’l per tota la paella.
3- Fica-hi les ametlles quan l’oli estigui calent. Remena-les i baixa la temperatura.
4- Tot seguit posa el sucre i remena-les fins que es torrin i es caramel·litzin.
5- Treu les ametlles de la paella i separa-les d’una en una per a que no s’enganxin.
Si proveu de fer-les, ja ens direu si us han agradat perquè les nostres estaven BONÍSSIMES!!!
Cristian i Pol Lorenzo
Mmm…….
quina bona pinta que fan les ametlles caramelitzades!
Ho provarem a casa!!!