“A la manera de MIRÓ”

Aquests dies els nens i nenes de 2n han estat immersos en el descobriment i experimentació de l’obra de Joan Miró (Barcelona 1893 – Palma 1983). Han realitzat un treball globalitzat des de l’àrea d’educació artística i de llengua. Han investigat com ho feia Joan Miró per crear les seves obres, observant els seus quadres i buscant informació sobre la seva vida i així han pogut recrear la seva vida fent una auca amb rodolins i recrear la seva obra creant uns murals molt mironians.

Han descobert que el color, protagonista principal, a més de línies, símbols i formes li van permetre crear unes composicions molt especials i sorprenents que els han servit d’inspiració per crear les seves pròpies obres i omplir el passadís. El propi Joan Miró deia:

Quan em poso davant un quadre no sé mai el que faré,
sóc el primer en sorprendre’m del que surt

Passejar pel passadís de cicle inicial es converteix en una immersió molt suggerent en el món de Miró. Felicitats artistes!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>