Oferta educativa i serveis

L’Escola Santa Anna és l’escola pública de Castellvell del Camp (Baix Camp).

L’oferta educativa actual és:

  • Un grup per cada nivell d’educació infantil: P3, P4 i P5.
  • Un grup per a cada nivell des de 1r fins a 3r de primària.
  • Dos grups per a cada nivell des de 4t fins a 6è de primària.

El nostre horari lectiu és de 8:30h a 12:00h i de 15:00h a 16:30h. Actualment, a causa de la Covid, fem les entrades i sortides esglaonadament, per grups estables, 5 minuts abans i després dels esmentats horaris i per les diferents portes d’accés a l’escola.

També s’ofereixen serveis d’acollida de 7:30h a 8:30h i de 16:30 a 18:00h, activitats extraescolars de migdia i tarda, així com servei de menjador de cuina in situ.

L’alumnat que s’inicia a la nostra escola majoritàriament prové de la Llar d’Infants Municipal Els Eixerits de Castellvell del Camp. En finalitzar 6è, els nostre alumnat està adscrit a l’INS Gaudí de Reus.

Seguidament us deixem amb un vídeo fet al maig de 2020 (en ple confinament) on us compartim els nostres objectius pedagògics, com aprenem dels 3 als 12 anys, una visió dels equipaments de dins l’escola i de les zones d’esbarjo, com celebrem plegades les diades i celebracions, l’horari escolar, l’oferta del servei d’acollida, d’activitats extraescolars i del menjador escolar.

* Enguany, algunes de les activitats del vídeo s’han adaptat a les mesures sanitàries a causa de la pandèmia del Covid 19.