UNA BONICA JORNADA D’APRENENTATGE I CONVIVÈNCIA A PLENA NATURA GRÀCIES AL PNIN I CEL ROGENT. EDUCACIÓ INFANTIL

La Marta, guia del Cel Rogent, ens ha portat de ruta pels boscos de l’Espluga de Francolí. Al llarg del camí d’aproximadament 2 quilòmetres entorn el camí de la cometa hem descobert molts secrets que s’amaguen al bell mig del bosc!

Amb molta cura ens ha preparat tot un seguit de propostes relacionades amb la flora i la fauna. Hem après a reconèixer el cant dels ocells que viuen a la zona, hem elaborat una paleta de colors amb elements naturals que ens trobem al bosc, i a través del joc també s’ha descobert quins animals podem trobar-hi i ens hem interessat per saber què mengen i com viuen.

A través d’una mascota d’un esquirol també hem classificat per colors els diversos elements de la natura: floretes, fulles de diverses plantes i arbustos, hem olorat el romaní i la farigola, hem vist diversos tipus d’arbres, hem descobert que podem trobar-hi molt i petits cargolets.

Finalitzem la sortida amb una creació artística conjunta inspirada amb l’obra de Palau Ferré que ens ensenya a estimar, respectar i cuidar el nostre entorn. Descobrim que vivim en un entorn privilegiat envoltats d’una fantàstica naturalesa. 

Els nens i nenes d’educació infantil han gaudit d’una bonica jornada d’aprenentatge i convivència a la natura gràcies al PNIN i Cel Rogent.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>