Avui Gimena ha fet pa de llet amb llavors de xocolata i ens ha enviat la recepta perquè tothom la pugui fer a casa i, a més a més, ens envia les fotos de cada pas.
Moltes gràcies!!!
Ingredients
450gr de farina
2 ous
25gr de llevat fresc
25 gr de sucre
1 mica de sal
50 gr de mantega
225 ml de llet
Llavors de xocolata
1 ou per pintar
2 ous
25gr de llevat fresc
25 gr de sucre
1 mica de sal
50 gr de mantega
225 ml de llet
Llavors de xocolata
1 ou per pintar
Preparació:
S’escalfa una mica la llet i es barreja amb el llevat i el sucre, es deixa uns minuts fins que es desfaci el llevat.
En un bol es tamisa la farina i s’afegeix la sal.
Barregem la llet amb el llevat i el sucre al bol de la farina i barregem bé.
S’afegeixen els ous i es torna a barrejar.
Afegim la mantega i barregem.
I finalment les llavors de xocolata.
Es deixa reposar la massa uns 90 minuts.
Passat aquest temps, estirem la massa una mica, fem porcions (boles) i les aplanem una mica donant forma.
Les posem en una safata de forn.
Deixem reposar 30 minuts més.
Mentrestant escalfem el forn a 180 °.
Passats els 30 minuts pintem els pans amb ou batut i fiquem la safata a forn.
Les hem de tenir uns 15 minuts forn, fins que veiem que estan daurats per sobre.
En un bol es tamisa la farina i s’afegeix la sal.
Barregem la llet amb el llevat i el sucre al bol de la farina i barregem bé.
S’afegeixen els ous i es torna a barrejar.
Afegim la mantega i barregem.
I finalment les llavors de xocolata.
Es deixa reposar la massa uns 90 minuts.
Passat aquest temps, estirem la massa una mica, fem porcions (boles) i les aplanem una mica donant forma.
Les posem en una safata de forn.
Deixem reposar 30 minuts més.
Mentrestant escalfem el forn a 180 °.
Passats els 30 minuts pintem els pans amb ou batut i fiquem la safata a forn.
Les hem de tenir uns 15 minuts forn, fins que veiem que estan daurats per sobre.
Quina cuinera tenim!!! Moltes gràcies per enviar-nos la teva recepta, intentarem fer-la.?
Bravo Gimena!